AutoRun-funktionen

AutoRun-funktionen låter dig konfigurera kopieringsuppdrag så att de startar automatiskt när nya enheter anluster till datorn. Detta är en mycket kraftfull funktion med många möjliga tillämpningar, men är i huvudsak tänkt för automatisk säkerhetskopiering till flyttbara hårddiskar eller USB-minnen. NHB-agenten kommer starta fördefinierade kopieringsuppdrag när enheter ansluter.

AutoRun-funktionen fungerar för alla typer av enheter som skapar en ny enhet i Utforskaren. Den är alltså inte tänkt att använda med CD- eller DVD-skivor eftersom dessa inte skapar nya enheter, utan använder den befintliga CD-enheten.

Läs mer om hur man använder AutoRun-funktionen i sidan om AutoRun-guiden.

Product pictures from SanDisk.